Група 501 «Харчові технології»

 

************************************************

Дисципліна Професійна етика

Група: 501

Викладач: Павлишин О Я.

Завдання: Прочитати і законспектувати в зошиті тему уроку 15 “Структура особистості. Темперамент” і тему уроку 16 “Екстраверти і інтроверти. Самооцінка особистості”

15. Структура особистості. Темперамент

16. Екстраверти і інтроверти. Самооцінка особистості

************************************************

Дисципліна Організація обслуговування в ЗРГ

Група: 501

Викладач: Павлишин О Я.

Завдання: прочитати і законспектувати в зошиті тему уроку 51 “Обслуговування гостей сигарами. Характеристика сигар та аксесуари до них” 52 ” Характеристика кальянів. Матеріали для кально паління та заправки і подавання кальяну.”

https://pidruchniki.com/14940807/turizm/organizatsiya_obslugovuvannya_tyutyunovimi_virobami_zakladah_restorannogo_gospodarstva#98

51 Обслуговування гостей сигарами. Характеристика сигар та аксесуари до них

52 Характеристика кальянів. Матеріали для кально паління та заправки і подавання кальяну

************************************************

Дисципліна Кухні народів світу

Група: 501

Викладач: Павлишин О Я.

Тема уроку 24,25 “Кухня народів центральної Азії”

Завдання: Прошу скористатись інтернетом і відшукати страви центральної Азії. Створити презентацію на дану тему.

24,25 Тема Кухня народів центральної Азії

************************************************

Дисципліна Устаткування ЗРГ

Група: 501

Викладач: Павлишин О Я.

Тема уроку 16 “Електрогриль”

16 Електрогриль

Презентація Електрогриль

************************************************

Дисципліна Організація обслуговування в ЗРГ

Група: 501

Викладач: Павлишин О Я.

тема “Сучасні концепції організації обслуговування споживачів у ресторанах”,

тема “Основні та додаткові послуги ресторану.”

54 Тема Основні та додаткові послуги ресторану

55 Тема Сучасні концепції організації обслуговування споживачів у ресторанах.

Організація дозвілля в закладах ресторанного господарства

************************************************

Дисципліна “Організація обслуговування ЗРГ”

Група: 501

Викладач: Павлишин О Я.

тема уроку:

  1. Основні та додаткові послуги ресторану
  2. Сучасні концепції організації обслуговування споживачів у ресторанах.

************************************************

Дисципліна “Професійна етика”

Група: 501

Викладач: Павлишин О Я.

тема уроку:

  1. Функції спілкування.  Структура спілкування
  2. Види та рівні спілкування. Невербальне і вербальне спілкування.

************************************************

Дисципліна “Устаткування ЗРГ”

Група: 501

Викладач: Павлишин О Я.

тема уроку:

  1. Фритюрниці, класифікація, особливості будови, принцип роботи, правила безпечної експлуатації.
  2. Пекарські шафи, особливості будови, принцип роботи, правила безпечної експлуатації.

************************************************

Дисципліна “Кухні народів світу”

Група: 501

Викладач: Павлишин О Я.

тема уроку:

  1. Кухня народів Саудівської Аравії, Ємену.
  2. Кухня народів  Ірану, Пакистану.
  3. Кухня народу Індії.
  4. Кухня народів Афганістану, Іраку, Кувейту, Бахрейну, Катару.

************************************************

Дисципліна:  Іноземна мова за професійним спрямуванням

Група 501

Викладач: Мотрук Н.В.

Урок 41 Анкета

Завдання:

Вивчити слова, заповнити анкету за зразком

************************************************

Дисципліна:  Іноземна мова за професійним спрямуванням

Група 501

Викладач: Мотрук Н.В.

Урок 42 Резюме

Завдання:

Вивчити слова, заповнити резюме за зразком

************************************************

Дисципліна:  Іноземна мова за професійним спрямуванням

Група 501

Викладач: Мотрук Н.В.

Урок 43 Співбесіда

Завдання:

Вивчити слова, дати відповіді на запитання

************************************************