Група № 306 «Кухар. Кондитер»
************************************************
Предмет: Організація обслуговування та виробництва
Група: 306
Викладач: Павелкевич О.В.
Тема уроку за програмою: № Загальні правила підбору посуду та подачі алкогольних напоїв
Організація обслуговування та виробництва 306 Павелкевич О.В. Т.№31
************************************************
Предмет: Організація обслуговування та виробництва
Група: 306
Викладач: Павелкевич О.В.
Тема уроку за програмою: № Форми та методи обслуговування відвідувачів
Для вивчення нової теми ретельно розгляньте презентацію «Методи та форми обслуговування” та складіть конспект в зошиті.
Домашнє завдання:
1. Складіть класифікацію форм обслуговування.
2.Складіть класифікацію методів обслуговування. (Написане від руки домашнє завдання сфотографуйте та надішліть фото на [email protected])
Методи та форми обслуговування
************************************************
Предмет: Організація обслуговування та виробництва
Група: 306
Викладач: Павелкевич О.В.
Тема уроку: Контрольна робота№3
Завдання: Виконати контрольну роботу згідно варіанту
************************************************
Предмет: Устаткування підприємств харчування
Група: 306
Викладач: Павлишин О Я.
Завдання: Законспектувати тему “Реєстратори розрахункових операцій”
24. Реєстратори розрахункових операцій і їх функції
************************************************
Предмет: Фізіологія харчування
Група: 306
Викладач: Павлишин О Я.
Завдання: Законспектувати тему “Критерії гігієнічної оцінки якості харчових продуктів”
Урок № 15. Критерії гігієнічної оцінки харчових продуктів.
************************************************
Предмет: Фізична культура і здоров’я
Група: 306
Викладач: Стадник І.А.
Тема: Волейбол
************************************************
Предмет: Устаткування підприємств харчування
Група: 306
Викладач: Павлишин О Я.
Тема уроку “Будова РРО”
https://pidruchniki.com/11250604/marketing/printsipi_budovi_ekka
************************************************
Предмет: Устаткування підприємств харчування
Група: 306
Викладач: Павлишин О Я.
Тема уроку ” Види та способи охолодження”
26 Види та способи охолодження
************************************************
Предмет: Фізична культура і здоров’я
Група: 306
Викладач: Стадник І.А.
Тема: Волейбол.
Тест https://docs.google.com/forms/d/1eYuUdBnQOU9R2_YHWwRtnP-Ol-AImaOAYByK6CieKFw/edit
************************************************
Предмет “Устаткування підприємств харчування”
Група: 306
Викладач: Павлишин О Я.
тема уроку:
- Холодильне устаткування з машинним охолодженням.
- Характеристика холодильних машин та холодильних агентів.
- Сучасні збірно-розбірні холодильні камери їх типи, призначення, будова, прилади автоматики, правила експлуатації, технічні вимоги безпеки праці.
************************************************
Предмет “Фізіологія харчування”
Група: 306
Викладач: Павлишин О Я.
тема уроку:
- Норми харчування для населення України.
- Раціональне харчування дітей, підлітків та студентів.
************************************************
Предмет: Фізика
Група 306
Викладач: Чоповський С. С.
урок № 29, тема:”Навчальний проект.” Завдання: відпрацювати творче завдання; урок № 30, тема:” Визначення довжини світлової хвилі. ”. Завдання: відпрацювати конспект за підручником Фізика 11 кл. КОРШАК Є.В та ін. Розділ 3-5. виконати практичні завдання
************************************************
Предмет: Фізика
Група 306
Викладач: Чоповський С. С.
урок № 31, тема:” Вивчення треків заряджених частинок. ”. Завдання: відпрацювати конспект за підручником Фізика 11 кл КОРШАК Є.В та ін. Розділ 3-5. Підготовка до КР
************************************************
Предмет: Фізика
Група 306
Викладач: Чоповський С. С.
урок № 32, тема:” Роль науки і техніки в житті людини. ”. Завдання: Виконуємо контрольну роботу за 3-й курс. (Предмет – вичитано)
************************************************