Група № 306 «Кухар. Кондитер»

 

************************************************

Предмет: Організація обслуговування та виробництва

Група: 306

Викладач: Павелкевич О.В.

Тема уроку за програмою: № Загальні правила підбору посуду та подачі алкогольних напоїв

Організація обслуговування та виробництва 306 Павелкевич О.В. Т.№31

Кавові напої укр (1)

Вино от а до я

************************************************

Предмет: Організація обслуговування та виробництва

Група: 306

Викладач: Павелкевич О.В.

Тема уроку за програмою: № Форми та методи обслуговування відвідувачів

Для вивчення нової теми ретельно розгляньте презентацію «Методи та форми обслуговування” та складіть конспект в зошиті.

Домашнє завдання:

1. Складіть класифікацію форм обслуговування.

2.Складіть класифікацію методів обслуговування. (Написане від руки домашнє завдання сфотографуйте та надішліть фото на pavelkevycholga@gmail.com)

Методи та форми обслуговування

************************************************

Предмет: Організація обслуговування та виробництва

Група: 306

Викладач: Павелкевич О.В.

Тема уроку: Контрольна робота№3

Завдання: Виконати контрольну роботу згідно варіанту

Контрольна робота№3

************************************************

Предмет: Устаткування підприємств харчування

Група: 306

Викладач: Павлишин О Я.

Завдання: Законспектувати тему “Реєстратори розрахункових операцій”

24. Реєстратори розрахункових операцій і їх функції

Види касових апаратів

************************************************

Предмет: Фізіологія харчування

Група: 306

Викладач: Павлишин О Я.

Завдання: Законспектувати тему “Критерії гігієнічної оцінки якості харчових продуктів”

Урок № 15. Критерії гігієнічної оцінки харчових продуктів.

************************************************

Предмет: Фізична  культура і здоров’я

Група: 306

Викладач: Стадник І.А.

Тема: Волейбол

Тема Волейбол. 306

************************************************

Предмет: Устаткування підприємств харчування

Група: 306

Викладач: Павлишин О Я.

Тема уроку “Будова РРО”

https://pidruchniki.com/11250604/marketing/printsipi_budovi_ekka

************************************************

Предмет: Устаткування підприємств харчування

Група: 306

Викладач: Павлишин О Я.

Тема уроку ” Види та способи охолодження”

26 Види та способи охолодження

************************************************

Предмет: Фізична  культура і здоров’я

Група: 306

Викладач: Стадник І.А.

Тема: Волейбол.

Тест https://docs.google.com/forms/d/1eYuUdBnQOU9R2_YHWwRtnP-Ol-AImaOAYByK6CieKFw/edit

************************************************

Предмет “Устаткування підприємств харчування”

Група: 306

Викладач: Павлишин О Я.

тема уроку:

  1. Холодильне устаткування з машинним охолодженням.
  2. Характеристика холодильних машин та холодильних агентів.
  3. Сучасні збірно-розбірні холодильні камери їх типи, призначення, будова, прилади автоматики, правила експлуатації, технічні вимоги безпеки праці.

************************************************

Предмет “Фізіологія харчування”

Група: 306

Викладач: Павлишин О Я.

тема уроку:

  1. Норми харчування для населення України.
  2. Раціональне харчування дітей, підлітків та студентів.

************************************************

Предмет: Фізика

Група 306

Викладач: Чоповський С. С.

урок № 29, тема:”Навчальний проект.” Завдання: відпрацювати творче завдання; урок № 30, тема:” Визначення довжини світлової хвилі. ”. Завдання: відпрацювати конспект за підручником Фізика 11 кл. КОРШАК  Є.В та ін. Розділ 3-5. виконати практичні завдання

************************************************

Предмет: Фізика

Група 306

Викладач: Чоповський С. С.

урок № 31, тема:” Вивчення треків заряджених частинок. ”. Завдання: відпрацювати конспект за підручником Фізика 11 кл КОРШАК Є.В та ін. Розділ 3-5. Підготовка до КР

************************************************

Предмет: Фізика

Група 306

Викладач: Чоповський С. С.

урок № 32, тема:” Роль науки і техніки в житті людини. ”. Завдання: Виконуємо контрольну роботу за 3-й курс. (Предмет – вичитано)

************************************************